l'engranatge

Els nostres serveis

acompanyament

Acompanyament processos de participació

A l’engranatge, facilitem i acompanyem processos de participació en les seves diverses etapes, donant resposta a les necessitats pròpies de cada grup i recolzant-los en la gestió de la seva diversitat

 

Elaborem processos tenint en compte les diverses fases de disseny, implementació i tancament.

Vetllem per les diferents necessitats, ja siguin espais de trobada, deliberació, presa de decisions, etc.


Facilitem la incorporació de metodologies i eines participatives en projectes transversals.

Aportem coneixements d’eines virtuals com el Decidim per complementar processos participatius.

sad

Formació, sensibilització i generació de continguts

A l’engranatge, ens agrada generar i difondre el discurs que fomenta i dota de contingut a les iniciatives de l’ ESS i cooperatives.

  • Formacions dirigides a persones tècniques d’ens públics i al públic en general per tal de difondre el model cooperatiu com a opció d’emprenedoria.
  • Sunt ut voluptatum eius sapiente, totam reiciendis temporibus qui quibusdam, recusandae sit vero unde, sed, incidunt et ea quo dolore laudantium consectetur!
  • Disseny de campanyes de sensibilització i generació de continguts per a la realització de jornades i altres esdeveniments vinculats a l’ESS.
lengranatge comunitat

Construïm Comunitat

A l’engranatge, facilitem la dinamització del teixit comunitari, oferim serveis d’intervenció social i acompanyem les xarxes de suport mutu.

  • Dinamitzem i acompanyem el teixit veïnal i associatiu a través de formacions i projectes que recolzin la seva activitat i millorin les seves pràctiques.
  • Intervenció social i comunitària. Dissenyem i assessorem en la proposta de projectes que enforteixin les persones en situació de vulnerabilitat des d’una perspectiva comunitària.
coop

Dinamitzem el teixit cooperatiu

A l’engranatge, facilitem la transmissió de moviment dins el teixit cooperatiu oferint serveis d’ assessorament i consultoria a administracions públiques, cooperatives i organitzacions

 

  •  Acompanyament i assessorament a ens públics diversos sobre el foment del cooperativisme i l’ESS: disseny de polítiques públiques, elaboració de discurs i campanyes de difusió i acompanyament en la millora de pràctiques organitzatives.
  • Acompanyament a cooperatives i iniciatives de l’ESS: elaboració de discurs i campanyes de difusió, acompanyament en la millora de pràctiques organitzatives i de treball en xarxa.
  • Facilitació de grups i gestió de conflictes. Acompanyem moments i processos en que els grups necessiten repensar-se i créixer per avançar.